Kirjailijaesittelyt

Bröms, Katariina


Katariina aloitti kirjailijanuransa rikospodcastista Ikkunat kii, joka käsittelee Neuvostoliiton ja Venäjän ajan rikoksia. Aiherajaus itänaapuriin oli luonnollinen valinta, sillä Katariina on suomalaisvenäläinen ja Venäjä on aina kiehtonut häntä. Mielenkiinto Venäjään kohtaan sai Katariinan aloittamaan vuonna 2017 venäjän kielen, kulttuurin ja kääntämisen opinnot Tampereen yliopistossa.

Venäjän lisäksi Katariina on aina ollut true crime -fani. Ymmärrettyään, että Venäjän kokoisessa maassa rikoksia riittää, hän aloitti hän podcastinsa. Mitä enemmän Katariina sai syvällisempää kosketuspintaa Venäjän synkempään puoleen, sitä paremmin hän ymmärsi, että haluaa tutkia Venäjän yhteiskunnallisia ongelmakohtia sekä pohtia, miten niitä voitaisiin ratkoa.

Yksi suurimmista ongelmista Venäjällä onkin rikollisuus, jota Katariina tutkii sekä harrastuksena että nykyisenä työnään.

Esikoisteoksessaan Katariina nostaa esille viiden rikoksen kautta viisi eri yhteiskunnallista ongelmaa, joihin ihmisten kannattaisi kiinnittää huomiota, jotta maailmasta voisi tulla parempi paikka elää.


+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Ikkunat auki itään — Rikoksia ja rangaistuksia Venäjältä
Bröms, Katariina
Deadline Kustannus, 2022
24,90 € (22,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396636
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää