Kirjailijaesittelyt

Kilpiäinen, Katri

Katri Kilpiäinen on luovan alan yrittäjä ja vapaa kirjoittaja. Hän asuu Porvoossa, aikoinaan viinatehtaaksi rakennetussa vanhassa talossa, yhdessä avomiehensä ja terrierin kanssa. Katrin harrastuksiin kuuluvat koirat, kirjat ja true crime -podcastit. 

Kirjoittaminen on kuulunut Katrin elämään jo lapsesta saakka. Kun muut tavailivat ensimmäisellä luokalla aakkosia, Katri kirjoitteli tarinoita. Saatuaan joululahjaksi sähkökirjoituskoneen hän innostui toimittamaan omaa hevoslehteä ja löysi flow-tilan autuuden.  

Lukion jälkeen Katri opiskeli markkinointia ja valmistui tradenomiksi. Hän on työskennellyt muun muassa Ylen ohjelmien kampanjapäällikkönä. Yrittäjäksi Katri ryhtyi kuusi vuotta sitten uuvuttuaan määräaikaisuuksien ketjuun. Tehokkuus- ja suorituskulttuuria Katri kritisoi suositulla @bykatrikilpiainen -Instagram-tilillään.  

Kuolemaa Katri on katsonut silmästä silmään jo lapsesta lähtien, sillä hänen isänsä on ammatiltaan hautausurakoitsija. Isältä tiedusteltu Mitä on tapahtunut? -kysymys on sittemmin vaihtunut pohdintaan ihmismielen liikkeistä. Miksi joku tekee jotain? on Katrin mielestä tärkein kysymys, kun käsitellään vakavia rikoksia. Katri pureutuu journalistisella otteella ja uteliaisuudella rikoksiin myös teoksissaan Poikani, rikollinen ja Rikosten Porvoo.


+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Uutuus
Rikosten Porvoo
Kilpiäinen, Katri
Deadline Kustannus, 2024
24,90 € (22,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396605
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää