Kirjailijaesittelyt

Kruut, Riina

Kun Riinalla alkoi pysyä kynä kädessä alakouluikäisenä, hän kiipesi isovanhempiensa mökillä pihan suuren lepän oksalle kirjoittamaan runoja. Runot vaihtuivat lastensatuihin ja lastensadut työssä kirjoittamiseen. Riinalla on oma markkinointi- ja viestintätoimisto, joka ratkoo asiakkaiden viestinnällisiä haasteita ja auttaa näkyvyydessä markkinoinnin keinoin. Riina on tehnyt markkinointia jopa Deadline Kustannukselle!

Valtaosa Riinan työpäivistä koostuu kirjoittamisesta. Lisäksi hänen suuri unelmansa kirjoittaa täyspitkä kirja on toteutunut: Tragedian varjossa kasvanut kertoo henkirikoksen uhrien omaisten kokemuksista. Tarinoista syttyvälle ja ihmisistä innostuvalle Riinalle haastatteluihin pohjautuva kirjoitusprosessi oli mahtava matka ihmismieleen.

Huumori, energisyys, ystävällisyys ja iloinen ote elämään ovat Riinaa parhaiten kuvaavia luonteenpiirteitä. Hän on aina säntäämässä suin päin kohti kiinnostavia asioita. Riina on aina liikkeessä ja kiinni uudessa projektissa. Tärkein ja koko elämän mittainen projekti on äitiys. Riinalla on kaksi pientä lasta, jotka pitävät jo valmiiksi hektisessä arjessa huolen siitä, että koko ajan touhutaan ja puuhastellaan.

Perhe ja ystävät ovat Riinalle kaikki kaikessa. Lisäksi hän pitää luonnossa liikkumisesta, lukemisesta ja ruuanlaitosta hyvän viinin kera.