Kirjailijaesittelyt

Söderström, Michela

Konstaapeli Michela Söderström (synt. 1990 Vantaalla) työskentelee Helsingin poliisin ennalta estävässä toiminnossa. Polamkista maailmalle ponnahdettuaan Söderström omistautui ennalta estävälle työlle niin kutsutussa kakkosryhmässä. Siinä hän keskittyy kollegoineen auttamaan syrjäytymisvaarassa olevia ja rikoksilla oireilevia nuoria.

Michela kuvailee itseään levottomaksi sieluksi, mutta hän löytää rauhan auringonlaskuista kaukaisilla rannoilla ja metsäretkistä koirien rinnalla kulkien. Siviilissä arkea tahdittavat urheilu ja kaksi koiraa. Michela onkin juuri sellainen crazy dogmom, joka juo aamukahvinsa oman koiran kuvalla koristetusta mukista, puhuu koiristaan, vaikka kukaan ei haluaisi kuunnella, ja jättää menemättä tilaisuuksiin, jottei koirien tarvitse olla liikaa yksin.

Ennen Michela teki piruetteja tanssilattialla, nykyisin hän on poliisin varustevyön kangistama ja pysyvästi jumissa. Miten tähän päädyttiin? Se saattaa selvitä lukemalla Michelan esikoisteos Halipoliisin reality check – Annetaan nuorten itse kertoa. Kirjan kirjoittaminen ja kirjailijaksi ryhtyminen jännitti, mutta poliisin ennalta estävän työn tuominen näkyviin muodostui Michelalle niin tärkeäksi sydämen asiaksi, että hän rohkeni loikata tuntemattomaan. Ennen kaikkea Michela toivoo, että lukijat saavat kirjan lukemisesta edes puolet siitä ilosta mitä sen kirjoittaminen hänelle ja kotiväelle toi: pohdintaa, oivalluksia ja oppimiselämyksiä milloin missäkin ympäristössä.


+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Halipoliisin reality check — Annetaan nuorten itse kertoa
Söderström, Michela
Deadline Kustannus, 2023
24,90 € (22,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527492284
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää