Kirjailijaesittelyt

Vainikka, Mirka

Mirka Vainikka on helsinkiläinen sosiaali- ja terveysalan rautainen ammattilainen sekä Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Hän on kohdannut huumemaailman monet kasvot useasta näkökulmasta. Mirkan voi bongata jalkapallokentältä, kahvilasta sekä tietenkin Malmilta. Sosiaalisella, voimakastahtoisella ja vilkkaalla naisella on aina monta rautaa tulessa niin työn, perheen kuin ystävienkin kanssa. Mirkalle sopiva hoppu ja kaaos muodostavat arkeen juuri oikeanlaisen tasapainon. 

Eloisalla Mirkalla on vahvat yhteiskuntalliset suhteet. Hän on nähnyt ihmisten arjen kaupungin pimeillä kujilla, huumekämpissä ja hämärissä kuppiloissa. Samaan aikaan hän on istunut Helsingin kaupunginhallituksessa ja tehnyt yhteistyötä yli puoluerajojen eriarvoisuuden vähentämiseksi.  

Mirka on kohdannut huumemaailman myös henkilökohtaisessa elämässään. Yhdessä Terhi Ojalan kanssa kirjoittamassaan kirjassa Huumejärjestön pomo Mirka kertoo persoonallisella otteellaan kokemuksistaan huumetyön kentällä ja esittää näkemyksiään huumehaittojen huomaamiseksi sekä kitkemiseksi. Mirkalle ihminen tulee aina ensin. Hän haluaa kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja muistuttaa, että vaikeneminen ei aina ole kultaa. Vaikeista asioista on voitava puhua, häpeän taakse on turha jäädä piiloon.


+
Tekijä
+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Huumejärjestön pomo
Vainikka, Mirka; Ojala, Terhi
Deadline Kustannus, 2023
24,90 € (22,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527492239
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää