Kirjailijaesittelyt

Härkönen, Rebekka

Rebekka kirjoittaa siitä, mistä puhutaan. Hän on työskennellyt parikymmentä vuotta sanomalehtitoimittajana Turun Sanomissa ja Lännen Mediassa, ja nykyisin hän vaikuttaa MTV Uutisten rikostoimituksessa.

Rebekka seuraa työkseen rikos- ja oikeusasioita esimerkiksi oikeussaleissa ja rikospaikoilla. Rebekka on palkittu journalistisesta työstään useilla palkinnoilla. Rebekan sydän sykkii vääryyksien ja järjestelmävirheiden esiin nostamiselle. Sydämessä riittää tilaa myös tarinankertomiselle. Rebekalta ilmestyi syksyllä vuonna 2021 Deadline Kustannuksen kirja Valmis tappamaan – kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina. Kirja kertoo raakoja murhia tehneestä miehestä, joka on viettänyt vankilassa muutamaa vuotta lukuun ottamatta koko aikuiselämänsä.

Rebekan tunnistaa ympäriinsä roiskuvasta huumorista. Turhantärkeilyn hän unohti eräälle taksitolpalle vuosituhannen alussa, eikä ole sitä sen koommin kaivannut. Rebekka tuulettaa aivojaan merenrannoilla, metsissä ja ystävien kanssa. Hänen autonsa takana kolisee jatkuvasti joku uusi romuläjästä pelastettu puulipasto, joka hänen oli ihan pakko kunnostaa. Kotiinsa Rebekka tarvitsisi lisää seiniä, jotta saisi ripustettua esille kaikki kirpputoreilta pelastetut taideaarteet ja itse piirretyt ihanuudet. ​


+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Valmis tappamaan — Kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina
Härkönen, Rebekka
Deadline Kustannus, 2021
13,90 € (12,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396254
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää