Kirjailijaesittelyt

Rainiala, Petri

Petri aloitti yli 40 vuotta kestäneen virkamiesuransa vuonna 1979 tullin rikostutkinta- ja tiedustelutehtävissä. 1990-luvun alussa Petri siirtyi Helsingin poliisilaitokseen huumerikostutkijaksi. Vuodesta 2001 lähtien hän toimi asiantuntija- ja tutkinnanjohtajatehtävissä huume-, väkivalta- sekä järjestäytyneen rikollisuuden parissa. Petri jäi eläkkeelle heinäkuussa 2021.

Poliisin päällystökoulutuksen jälkeen vuonna 2009 Petri suoritti Turun Yliopistossa oikeustieteen lisensiaatin tutkinnon. Tällöin hän tutustui myös tieteen haarana kriminologiaan, joka tarkastelee rikollisuutta yhteiskunnallisena ilmiönä. Petriä kiinnostaa ihmisten käyttäytyminen, sillä se selittää myös rikollista käyttäytymistä ja niiden syitä. Asiantuntemusta on riittänyt jaettavaksi muillekin jo kahden kirjan verran: Totuuden jäljillä Avain poliisin salaisiin kuulustelumenetelmiin julkaistiin maaliskuussa 2022 ja Kenneth Erikssonin kanssa yhteistyössä kirjoitettu Rahaan kahlitut  Alamaailman prostituutio Suomessa maaliskuussa 2023.

Vaikka Petrin työura ja mielenkiinto liittyy yhteiskunnan synkimpiin puoliin, vastapainoa antaa kuntoilu ja liikunta niiden eri muodoissa. Monipuolinen lukuharrastus kuuluu myös Petrin päivittäisiin askareisiin. Joskus lukulistalla on jotain vähän kevyempääkin.


+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Totuuden jäljillä — Avain poliisin salaisiin kuulustelumenetelmiin
Rainiala, Petri
Deadline Kustannus, 2022
13,90 € (12,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396476
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää