Rahaan kahlitut — Alamaailman prostituutio Suomessa

Eriksson, Kenneth; Rainiala, Petri
Nimeke: Rahaan kahlitut — Alamaailman prostituutio Suomessa
Tekijät: Eriksson, Kenneth (Kirjoittaja)
Rainiala, Petri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527492147
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Ilmestymispäivä: 20.2.2023
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 220
Tuoteryhmät: True crime
Kirjat
Kirjastoluokka: 30.16 Kriminologia. Kriminaalisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: prostituutio, pakottaminen, paritus, naiskauppa, ihmiskauppa, seksuaalinen hyväksikäyttö, väkivalta, järjestäytynyt rikollisuus, huumekauppa, bordellit, prostituoidut, naiset, uhrit, rikoksentorjunta
Avainsanat: ihmiskauppa, ihmisoikeudet, järjestäytynyt rikollisuus, maahanmuuttajat, paritus, prostituutiuo, seksikauppa, tasa- arvo
Angelan sydän löi kiivaasti hepeneiden alla. Hän ei tunnistanut itseään enää ihmiseksi, vaan seksiautomaatiksi, joka pyrki mekaanisesti tyydyttämään seksinnälkäisten asiakkaiden tarpeet. Sisimmissään Angela kuitenkin toivoi, että hän voisi vielä jonain päivänä olla oma itsensä.

Nigerialainen Angela kiersi seksiorjana ympäri Eurooppaa, kunnes hän päätyi Suomeen. Thaimaalainen Nang myi hieromossaan seksipalveluita rahoittaakseen huumeriippuvuutensa. Suomalainen Sara rakastui mieheen, mutta lopulta tämä manipuloi naisen myymään seksiä ja maksoi palkan alkoholilla.

Tämä kirja näyttää alamaailman pimeimmän sydämen. Se kertoo rahaan kahlituista parituksen ja ihmiskaupan uhreista – naisista, joiden ihmisarvo on myyty. Lisäksi kirja paljastaa parittajien väkivaltaisen maailman ja prostituution asiakkaiden erikoiset mielenliikkeet.

Eläköitynyt Rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson vie meidät kaduille, ravintoloihin ja yksityisasuntoihin todistamaan seksikaupparikosten julmuutta. Eriksson tutki uransa aikana lukuisia paritus- ja ihmiskaupparikoksia sekä tutustui työn ohessa tuhansiin seksityöläisiin. Rikostarkastaja Petri Rainiala oli ennen eläköitymistään huume- ja järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnassa vuosia sekä useiden Erikssonin tutkimien rikosten tutkinnanjohtajana.


Suosittelemme myös tuotteita