Kirjailijaesittelyt

Saarijärvi, Liisa

Liisa Saarijärvi tekee suosittua Kuolemaantuomitut-podcastia. Päivätöikseen hän on sairaanhoitaja.

Kaikenlainen rikoskirjallisuus ja varsinkin true crime ovat kiinnostaneet Liisaa nuoresta pitäen. Hän seuraa tiiviisti aihetta käsitteleviä dokumentteja, kirjoja ja elokuvia, ja nykyään varsinkin kuolemantuomioon liittyvät julkaisut hän katsoo tarkkaan. Liisa ei itse kannata kuolemantuomiota, mutta hänen mielestään aiheesta on hyvä keskustella Suomessakin.

Liisan perheessä on aina kannustettu olemaan oma itsensä ja löytämään ne omat juttunsa. Sairaanhoitajan työ on Liisalle luontevaa, sillä jo nuorena hän oli mukana isoveljensä onnettomuuden jälkeen haavanhoidossa.

Liisalla on meneillään yleensä useampi projekti samanaikaisesti. Piiruntarkan lasten sairaanhoitajan työn vastapainoksi luova tekeminen kirjoittamisen parissa onkin vienyt hänet aikuisena mennessään. Lisäksi Liisa rentoutuu käsitöiden parissa. Kotona häärii kissa ja koira, joista jälkimmäinen pitää huolen siitä, että myös raitista ilmaa tulee tarpeeksi. Liisan motot kuuluvatkin: Monta rautaa tulessa ja Joka päivä voi oppia jotain uutta!

Liisan esikoisteos Kuolemaantuomitut – Neljän naismurhaajan tarina julkaistiin marraskuussa 2022.


+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Kuolemaantuomitut — Neljän naismurhaajan tarina
Saarijärvi, Liisa
Deadline Kustannus, 2022
19,90 € (18,09 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396834
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää