K9 Koirapartio — Aistien varassa

Kuparinen, Pekka
Nimeke: K9 Koirapartio — Aistien varassa
Tekijät: Kuparinen, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524070348
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 3.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 3.10.2024
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
True crime
Työelämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Yhtäkkiä Jönssi vaihtoi haistelumoodin taistelumoodiin. Se tapahtui vain sekunnin sadasosassa. Liina kiristyi tiukalle ja koko koira oli aivan tötteröllä. Sen häntä oli kaarella, korvat tanassa, karvat pystyssä ja koko kroppa jännittyneenä. Jönssi tuijotti ulkoilutien ja urheilukentän väliseen pusikkoon. Jarmo valaisi pusikkoa. Aivan urheilukentän aidan vieressä, puskan takana, näytti olevan tumma mytty.

Rex, Vainu ja Rin Tin Tin. Television poliisikoirat ovat ihastuttaneet meitä jo vuosikymmeniä, mutta mitä tiedämme oikeista koirapartioista? Vanhempi konstaapeli Pekka Kuparinen on työskennellyt Helsingin poliisilaitoksen K9-yksikössä eli koirapoliisissa vuodesta 2016 lähtien. Tässä kirjassa hän kertoo unohtumattomista keikoista saksanpaimenkoira Jönssin kanssa. Luvassa on haastavia jäljestystehtäviä, hurjia takaa-ajoja sekä kiperiä kiinniottoja. Kirja todistaa, että koiran aisteilta eivät ole turvassa sen enempää murtomiehet kuin seksuaalirikollisetkaan.

Lisäksi Kuparinen avaa teoksessa koirankasvatusfilosofiaansa, jonka kulmakiviä ovat luottamuksen rakentaminen ja positiivinen vahvistaminen. Kirja on kunnianosoitus ihmisen ja koiran vuosituhansien ystävyydelle ja yhteistyölle. Niiden ansiosta lukuisat ihmishenget ovat pelastuneet ja paha on saanut palkkansa.

Tämä kirja jättää tassunjäljen sydämeesi!


Suosittelemme myös tuotteita