Kaikki saa tietää — Minä ja Vastaamon tietomurto

Auer, Meri
Nimeke: Kaikki saa tietää — Minä ja Vastaamon tietomurto
Tekijät: Auer, Meri (Kirjoittaja)
Auer, Meri (Lukija)
Tuotetunnus: 9789527492376
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.4.2024
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
"Psykoterapia 5.3.2015, Vastaamo, Malmi
Mieliala ärtynyt, tympääntynyt, kärttyisä, turhautunut ja pettynyt. Työpaikkaansa potilas kertoo vihaavansa. Potilas on puheen sisällön suhteen jonkin verran grandioottinen ja narsistinen. Tämä tosin iälle ja elämäntilanteelle luontaistakin."

Löysin itseni miettimästä, kuka helvetti olen koskaan luullut olevani. Jos terapeutti oli ajatellut minusta tällä tavalla, miten kukaan muukaan oli koskaan sietänyt minua? Minulle tässä koko vyyhdissä ei ole koskaan ollut kysymys vain Vastaamosta tai tietomurron tekijästä, vaan siitä, kuka olen, miksi olen, mitä olen ajatellut olevani ja mitä olen halunnut olla.

Meri Auer tunsi jo lapsena olevansa jotenkin rikki ja ulkopuolinen. Läpi nuoruutensa hän etsi särkynyttä turvallisuudentunnettaan alkoholista ja tuhoon tuomituista ihmissuhteista. Vuosien rimpuilun jälkeen Meri sai apua terapiasta ja oppi elämään masennuksen kanssa. Hetken elämä näytti menevän parempaan suuntaan.

Lokakuussa 2020 Meri sai kuulla, että hänen potilastietonsa on varastettu. Terapiakeskus Vastaamon palvelimelta oli vuodettu hänen lisäksi lähes 33 000 terapia-asiakkaan potilastiedot. Silloin aika pysähtyi. Luottamus, yksityisyys ja turvallisuus saivat uuden merkityksen. Pian kymmenet tuhannet uhrit jäivät pelkonsa kanssa yksin.

Vastaamon tietomurto oli paitsi Suomen historian vakavin tietosuojarikos, myös digitaalinen suuronnettomuus. Kaikki saa tietää on henkilökohtainen, rehellinen ja koskettava kertomus tietomurron seurauksista uhrin henkilökohtaisessa elämässä.


Suosittelemme myös tuotteita