Kun kukaan ei kuule — Seitsemän suomalaista perhesurmaa

Rantanen, Linda
Nimeke: Kun kukaan ei kuule — Seitsemän suomalaista perhesurmaa
Tekijät: Rantanen, Linda (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527396513
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 16.6.2022
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 212
Tuoteryhmät: True crime
Kirjat
Kirjastoluokka: 30.16 Kriminologia. Kriminaalisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perhesurmat, lapsenmurha, murha, perheenjäsenet, perheväkivalta, avioero, huoltajuuskiistat, synnytysmasennus, motiivit (vaikuttimet), ennaltaehkäisy, tukimuodot, lastensuojelu, sosiaalihuolto, omaiset, kokemukset, selviytyminen, henkilöhistoria
Avainsanat: ennaltaehkäisy, epätoivo, henkirikokset, henkirikokset, kriminologia, lähisuhdeväkivalta, mielenterveyden ongelmat, omaiset, perhe, perheiden tuki, perhepalvelut, perhesurmat, selviytyminen, sosiaalipalvelut, suru, turvakodit, viranomaiset
Vain pientä hetkeä myöhemmin Anita oli kodissaan yksin. Television ääntä lukuun ottamatta asunto oli nyt haudanhiljainen.

Seitsemän perhettä. Seitsemän tarinaa. Yksi suuri tabu.

POLIISI TUTKII BULEVARDIN PERHESURMAA KOLMENA MURHANA
RAUTAVAARAN PERHESURMA: ÄITI OLI LAPSIRAKAS MUTTA MUSTASUKKAINEN
UUTTA TIETOA: ISÄ PUUKOTTI KOLMEVUOTIASTA LASTAAN PORVOOSSA

Perhesurmat nousevat näyttävästi uutisotsikoihin. Poliisi antaa lyhyen lausunnon, eikä asiasta tiedoteta enempää. Äärimmäisten tekojen taustalta paljastuu äärimmäinen ahdinko. Perheenjäsenet eivät uskalla kertoa, mitä kodin seinien sisällä tapahtuu silloin, kun kukaan ei kuule.

Tässä kirjassa kerrotaan lähietäisyydeltä tarinat seitsemästä perhesurmasta ja yhdestä perheestä, jossa henkirikokset onnistuttiin estämään. Kuinka perhesurmia voidaan ehkäistä? Kuinka pahoinvoinnin merkit voi tunnistaa? Miten yhteiskunta voisi suojella ja tukea perheitä paremmin vaikeissa elämäntilanteissa?

Näihin kysymyksiin kirjan kirjoittaja Linda Rantanen etsii vastauksia poliisin asiakirjojen sekä omaisten ja asiantuntijahaastattelujen avulla. Rantanen on kirjoittanut aiemmin julkaistut kirjat Rikosten Rauma ja Musta Raivo.


Suosittelemme myös tuotteita