Minne Jumala ei näe

Rantanen, Linda
Nimeke: Minne Jumala ei näe
Tekijät: Rantanen, Linda (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527492048
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.8.2023
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Rikosromaani
Kirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: rikoskirjallisuus, Lappi, dekkari, jännitys, jännityskirjallisuus, kadonneen tutkinta, kadonneet, kadonneet henkilöt, mysteerit, poliisi, rikosromaani, rikostutkinta, tositapahtumiin perustuva
Genre: jännitys
Takanani minua odottaa varma kuolema. Ainoa vaihtoehtoni on paeta suoraan eteenpäin. Sydämeni pauhu täyttää korvani. Mitä oikein on tapahtunut? Missä vaiheessa kaikki meni niin pahasti pieleen? Miten en tajunnut?

Kun 21-vuotiaan Rasmus Kitin auto löytyy romutettuna kylätien kupeesta Angelista, poliisi uskoo hänen kadonneen omaehtoisesti erämaahan. Katoamisyön epämääräiset tapahtumat, ristiriitaiset silminnäkijähavainnot, Rasmuksen ystävien täydellinen vaikeneminen sekä kyläläisten kummallinen käytös eivät kuitenkaan jätä miehen omaisia rauhaan. Mitä katoamisyönä todellisuudessa tapahtui? Miksi kukaan ei halua puhua Rasmuksesta?

Vuosia myöhemmin katoaminen päätyy keskusrikospoliisin tuoreen tutkijan Vania Auloksen työpöydälle. Mystinen lapsikaappausten sarja pitää rikostutkijat kiireisinä, mutta Vanian on pakko ratkaista Rasmuksen kohtalo. Hänen on saatava omat syntinsä anteeksi. Estelyistä huolimatta Vania suuntaa kohti kaikkein pohjoisinta korpimaisemaa, paikkaan, jonne edes Jumala ei näe. Kun pienen kylän salaisuudet selviävät yksi kerrallaan, matkasta on vähällä tulla Vanian viimeinen.

Tositapahtumiin perustuva Minne Jumala ei näe on Linda Rantasen esikoisromaani. Aiemmin häneltä on julkaistu true crime -teokset Musta Raivo, Rikosten Rauma, Kun kukaan ei kuule, Rikosten Turku ja Jos minä en sinua saa.


Suosittelemme myös tuotteita