Nyt sinä kuolet — Ensihoitajan tositarinoita ambulanssista 2

Hautamäki, Kari
Nimeke: Nyt sinä kuolet — Ensihoitajan tositarinoita ambulanssista 2
Tekijät: Hautamäki, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527492383
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 19.1.2023
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: True crime
Kirjat
Työelämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ensihoitajat, ambulanssit, ensihoito, ensiapu, kokemukset
Avainsanat: ensihoito, ensihoitaja, ambulanssi, ensivaste, rikollisuus, ampuma-aseet, jengit, Ruotsi, mielenterveyden häiriöt, mielenterveys, mielenterveysongelmat, hoitoala, hoitoetiikka, hoitohenkilöstö, sosiaali- ja terveysala, turvattomuus, riittämättömyyden tunne
Eteinen oli muutaman metrin mittainen. Haju oli kuvottava, mutta verta tai ruumiita ei ainakaan vielä näkynyt. Jatkoimme eteenpäin, kunnes vasemmalle avautui taas uusi käytävä ja näkymä olohuoneeseen. Haju yltyi vahvemmaksi. Oikealla puolella huoneen taaimmaisimmalla seinällä oli keittiön pöytä. Nurkassa istui alaston nainen.

Nyt sinä kuolet on jatkoa ensihoitaja Kari Hautamäen tarinoille Tukholman lähiöistä. Kari näkee työssään kuolemaa, särkyneitä mieliä ja paikaltaan nyrjähtäneitä ihmiskohtaloita. Keikkoja heitetään poliisisaattueessa keskellä jengisotia, ja unohtumattomia kohtaamisia Tukholman yössä ovat myös hissiin rakennettu keittiö, perässä juokseva TV-toimittaja ja mies, joka kuolee kahdesti.

Kari Hautamäki on työskennellyt ensihoitajana ambulanssissa liki 20 vuotta. Hänen esikoisteoksensa Et sinä (vielä) kuole oli myyntimenestys rehellisine kuvauksineen ensihoitoalan raadollisuudesta. Tarina jatkuu nyt siitä mihin se aiemmin jäi, mutta tällä kertaa kuolema esittää yhtä pääroolia.


Suosittelemme myös tuotteita