Kirjailijaesittelyt

Happonen, Päivi

Päivi oli 11-vuotias, kun hänen lapsuudenkotiinsa tuli maakuntalehden toimittaja haastattelemaan Päivin isää. Päivi seurasi toimittajan työskentelyä, ja kun tämä oli lähtenyt, Päivi sanoi vanhemmilleen, että hänestä tulee toimittaja. Lapsuuden unelma on toteutunut. Päivi on ollut rikos- ja oikeustoimittaja lähes 20 vuotta.

Päivi työskenteli Yleisradion TV 1:n Kuningaskuluttaja-ohjelmassa useita vuosia. Vuonna 2000 Päivi aloitti työt Ylen uutistoimituksessa, ja neljä vuotta myöhemmin hänestä tuli Ylen oikeustoimittaja. Päivi seuraa työssään poliisin esitutkintoja sekä oikeudenkäyntejä ja tekee monenlaisista rikos- ja oikeusaiheista uutisia verkkoon, radioon ja televisioon.

Pihla Karhu -dekkarisarja alkaa kirjalla Tappava uutinen. Samalla teos aloittaa täysin uudenlaisen dekkarisarjan. Päähenkilö on Kanava Kuudessa työskentelevä rikostoimittaja Pihla Karhu, ja hänen elämänsä sekä työnkuvauksensa ovat yksityiskohtaisine tietoineen kuin todellisesta maailmasta. Päivi ja Pihla ovat molemmat kovia tekemään työtä ja kaivamaan uutisvoittoja. He molemmat myös tykkäävät urheilusta; Pihla juoksee maratoneja, Päivi hiihtää ja pyöräilee. Päivin kertoman mukaan Pihlan elämä on silti paljon jännittävämpää ja haastavampaa kuin hänen oma elämänsä. Pihla Karhu -sarjan jatko-osa Rakkaudesta murhatut julkaistaan kesäkuussa 2024.

Silloin kun Päivi ei ole töissä tai kirjoittamassa seuraavaa dekkariaan, hän viettää aikaa ystäviensä tai perheensä kanssa.
 


+
Painosvuosi
+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Uutuus
Rakkaudesta murhatut
Happonen, Päivi
Deadline Kustannus, 2024
27,90 € (25,36 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527492420
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Vaarallinen uutinen
Happonen, Päivi
Deadline Kustannus, 2022
27,90 € (25,36 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396995
  • Kovakantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää