Rakkaudesta murhatut

Happonen, Päivi
Nimeke: Rakkaudesta murhatut
Tekijät: Happonen, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527492420
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 19.6.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 19.6.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Sarja: Pihla Karhu 2
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 280
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Rikosromaani
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Espanja, cosy crime, murha, petos, rakkaushuijaus, toimittaja
Mies ehti ajatella kauhuissaan terassin alla sijaitsevia rakennustelineitä, ennen kuin sinkoutui niiden päälle. Hänen päänsä iskeytyi rakennustelineen terävimpään reunaan, ja mies jäi retkottamaan sen reunalle, kunnes tipahti velttona asfalttiin. Johanna vilkaisi naapurin terassille, ja se näytti tyhjältä. Hän katsoi hymy naamallaan alas pimeyteen.
”Terveisiä äidiltä. Taidetaan olla vihdoinkin sujut.”

Kanava Kuuden rikostoimittaja Pihla Karhu saa viestin rakkaushuijarin uhriksi joutuneelta naiselta. Pihla käy haastattelemassa naista, ja seuraavana päivänä nainen kuolee. Pian käy ilmi muitakin tapauksia, joissa rakkaushuijarin uhri on kuollut epäselvissä olosuhteissa. Pihla alkaa kaivaa tietoa ja päätyy juttukeikalle Málagaan. Aurinkorannalla, korkeassa talossa sijaitseva toimisto kiinnostaa Pihlan lisäksi myös Suomen ja Espanjan poliisia. 

Pääseekö virkarikostutkinnan takia hyllytetty Pihlan luottopoliisi Jarno Koponen takaisin töihin? Sekoittaako Málagan kuuma aurinko Pihlan pään, vai pystyykö hän selvittämään julmien petosten vyyhdin? Yksi asia on varma: rakkaus todellakin on sokea.

Kirjan kirjoittaja Päivi Happonen on Ylen oikeustoimittaja. Pihla Karhu & rakkaudesta murhatut on itsenäinen jatko-osa Happosen kiiteltyyn esikoisdekkariin Pihla Karhu & vaarallinen uutinen.


Suosittelemme myös tuotteita