Vaarallinen uutinen

Happonen, Päivi
Nimeke: Vaarallinen uutinen
Tekijät: Happonen, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527396995
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 23.9.2022
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Sarja: Pihla Karhu 1
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 280
Tuoteryhmät: Rikosromaani
Kirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: helsinki, koulu, koulu, poliis, rikos, rikostoimittajat, rikostutkinta, seksuaalirikollisuus, syömishäiriöt, toimittajat, uhkailu, uhkausviesti, uutiset, uutisjuttu, uutisvoitto
”Jätä tekemättä se Vaahteran koulun uutinen, jos haluat nähdä siskosi elossa.“

Rikostoimittaja Pihla Karhu saa vinkin, että Helsingissä sijaitseva Vaahteran koulu pitää sisällään synkän salaisuuden. Pihla kaivaa tietoa koulussa tapahtuvista rikoksista ja napsii useita uutisvoittoja Kanava Kuudelle.

Karhu alkaa saada uhkausviestejä, joissa häntä vaaditaan lopettamaan Vaahteran kouluun liittyvät uutisjutut. Työpaikallakin tulee ongelmia, kun Karhu erehtyy julkaisemaan virheellisen uutisen. Sen takia myös suhde luottopoliisiin Jarno Koposeen rakoilee pahasti.

Karhu ei luovuta vaan kirjoittaa lisää uutisia. Otteet Karhua kohtaan kovenevat, ja hänet viedään eräänä päivänä paareilla sairaalan teho-osastolle. Pahin on kuitenkin vasta edessä. Karhu joutuu uransa ja elämänsä vaikeimpaan paikkaan, kun sieppaajat antavat hänelle vain yhden mahdollisuuden.

Vaarallinen uutinen on täysin uudenlainen rikosromaani todenmukaisine yksityiskohtineen karusta seksuaalirikosten maailmasta. Teos aloittaa myös kirjasarjan, jonka päähenkilö, rikostoimittaja Pihla Karhu vie lukijat ja kuuntelijat jännittäviin ja todentuntuisiin hetkiin rikosuutisoinnin äärellä.

Päivi Happonen on Ylen oikeustoimittaja. Happonen seuraa työssään poliisin rikostutkintoja ja oikeudenkäyntejä sekä tekee monenlaisista rikos- ja oikeusaiheista uutisjuttuja verkkoon, radioon sekä televisioon.


Suosittelemme myös tuotteita