Kirjailijaesittelyt

Palmén, Tiia

Tiia työskentelee MTV Uutisissa rikostoimituksen päällikkönä ja huippusuositun Rikospaikan toisena toimittaja-juontajana. Tiia kertoo seuraavansa paljon rikosasioita ja istuvansa usein oikeudenkäynneissä. Toisinaan hän reissaa rikosten perässä keikoille ulkomaille. Aiemmin Tiia työskenteli 11 vuotta Iltalehdessä rikostoimittajana.

Tiian esikoisteos Koskelan teinisurma on aiheeltaan raskas ja järkyttävä, koska se käsittelee niin poikkeuksellista ja julmaa rikosta, jonka uhrina ja tekijöinä olivat alaikäiset lapset. Silti itse kirjantekoprosessi oli Tiian mukaan hyvin antoisa ja opettavainen. Hän kertoi käyneensä todella kiinnostavia keskusteluja lukuisten ihmisten kanssa. Hän sai myös sellaista tietoa, jota ei voitu kirjassa julkaista. Tiia koki myös tärkeäksi kirjoittaa juuri tästä rikoksesta. Teoksessa pyritään avaamaan tapauksen taustoja, jotta vastaavanlaisia tekoja pystyttäisiin jatkossa estämään.

Vapaa-aikansa Tiia viettää mieluiten perheensä kanssa matkustelemalla, talvisin laskettelemalla ja kesäisin veneilemällä. Raskaiden työpäivien jälkeen parasta palautumista ovat ulkoilulenkit koiran kanssa, uintireissut tyttären kanssa ja kiinnostavien kirjojen lukeminen.


+
Tuotemuoto
+
Saatavuus
+
Painosvuosi
+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Tulossa
Virallisesti syytön — Rikostoimittajan näkemys Ulvilan vyyhdistä
Palmén, Tiia
Deadline Kustannus, 2024
24,90 € (22,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396759
  • Kovakantinen kirja
  • Tulossa 19.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Koskelan teinisurma
Palmén, Tiia
Deadline Kustannus, 2022
11,70 € (10,64 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789527396988
  • Pehmeäkantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää