Väkivallan Virkamies — Murharyhmän tutkijan tositarinoita

Wahe, Jussi
Nimeke: Väkivallan Virkamies — Murharyhmän tutkijan tositarinoita
Tekijät: Wahe, Jussi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527396438
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 24.2.2022
Hinta: 13,90 € (12,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Deadline Kustannus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 220
Tuoteryhmät: True crime
Kirjat
Työelämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rikospoliisi, esitutkinta, väkivaltarikokset, henkirikokset, katoaminen, kuolemansyyt, kuulustelu, rikoksesta epäillyt, tuomiot, rikollisuus
Avainsanat: kadonneet, kuolemansyyntutkinta, murharyhmä, poliisi, poliisitoimi, rikostutkinta, true crime
Monilla rikostutkijoilla jää uran aikana joku kadoksiin. Joitakin ihmisiä ei vain löydetä. Minulle tällainen tapaus on mediassakin paljon huomiota saanut Riina Mäkisen katoaminen. Onko Riina tapettu? Tähän en osaa vastata. Varmana pidän sitä, että Riina on menehtynyt. Haluaisin olla väärässä.

Miten sarjamurhaaja Aino Nykopp reagoi, kun poliisi tuli hänen ovelleen? Mikä seikka jäi Bandidosin ex-presidentin Marko Hirsman henkirikoksessa hämärän peittoon?

Kun rikosylikonstaapeli Jussi Wahe pääsi ensimmäistä kertaa kuulustelemaan rikoksista epäiltyjä, hänen maailmansa mullistui. Vannoutunut kenttämies vaihtoi maiharit lyhytvartisiin kenkiin ja siirtyi rikostutkijaksi.

Wahe vie meidät kirjassaan rikospaikkojen kulisseihin hämmästelemään luodinreikiä auton tuulilasissa ja outoa kasvimassaa tunnetun henkilön asunnolla. Wahe on myös Riina Mäkisen katoamisen tutkinnanjohtaja, ja siksi hän käsittelee tapauksen kirjassaan perinpohjaisesti. Miksi Wahe on lähes täysin varma siitä, että Riinan kohtalon takana ei ole se mies, joka vietti Riinan kanssa aikaa ennen hänen katoamistaan.

Kirjan kirjoittaja rikosylikonstaapeli Jussi Wahe on työskennellyt poliisina kolmen vuosikymmenen ajan, ja suuren osan siitä hän on toiminut väkivaltarikosyksikön eli murharyhmän tutkijana. Lisäksi hän on toiminut YK-rauhanturvaajana Libanonissa ja antanut virka-apua Thaimaan Tsunamissa menehtyneiden tunnistamisessa.


Suosittelemme myös tuotteita